CNC-koneistaja, Niemen Tehtaat Oy (Sastamala)

Alen Consulting Oy
Tietoa tehtävästä

Asiakkaamme Niemen Tehtaat Oy on pirkanmaalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1898. Niemen Tehtaat on yksi suurimmista suomalaisista huonekaluvalmistajista, jolla on pitkät puusepänperinteet. Niemen Tehtailla luotetaan omaan suunnitteluun, kotimaisuuteen, laatuun ja osaamiseen. Keskiössä on aina ollut asiakkaiden tarpeiden tunteminen sekä kädentaitojen ja koneiden jäljen laatu. Nykyisin puusepänperinteitä siivittää pitkälle automatisoitu tuotanto, ja pääpaino on siirtynyt kodinkalusteisiin, päiväkoti- ja toimistokalusteisiin, jopa meriteollisuuteen asti. Niemen Tehtailla työskentelee nykyään noin 50 henkilöä.

Etsimme heille nyt

CNC-koneistajaa

Sastamalaan.

Työtehtäviin kuuluu eri kokoisten kappalaiden jyrsimistä ja poraamista. Tulet tekemään työstökeskuksella mm. erikokoisia reikiä ja muotoja huonekaluihin.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman aikaisempaa ohjelmointiosaamista ja sinulta löytyy tuntemusta puupohjaisista levyistä. Aikaisempi osaaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä saat perehdytyksen työtehtäviin. CAD/CAM -osaaminen sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus katsotaan eduksesi.

Toivomme, että olet ennen kaikkea innokas oppimaan ja kehittämään osaamistasi. Teet työsi intohimolla ja työsi laatu ja hyvä lopputulos on sinulle tärkeää. Arvostamme erityisesti huolellista ja itsenäistä työskentelyotetta.

Työtä tehdään tällä hetkellä arkisin päivätyönä, mutta toivomme hakijalta valmiutta työskennellä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa ja kestävät vuoden loppuun asti. Hyvälle tekijälle tässä on erinomainen tilaisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=803

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n seniorikonsultilta Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Nina Koskinen

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta