(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Memar Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Memar Oy on teollisuuden varaosapalveluita sekä koneenrakennuksen erityislujia osia tuottava yritys. Lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä näkyy koko ketjussa: takeesta valmiiksi tuotteeksi. Tuotannossa metallialan ammattilaiset valmistavat huippulaatua neljässä eri toimipisteessä: Virroilla, Pirkkalassa, Seinäjoella ja Toijalassa. Memarin liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 85 henkilöä.

Memar Oy:n Seinäjoen toimipisteen siirtyessä Janitan entisen kenkätehtaan kiinteistöön Memar kasvattaa etenkin koneistuksen sekä kokoonpanon liiketoimintaa ja palvelukykyä. Toimintansa laajentuessa Memar hakee nyt joukkoonsa uusia vahvistuksia. Kokeneiden ammattilaisten lisäksi rekrytoimme myös tulevaisuuden tekijöitä, jotka voivat oppia konkareilta.

Etsimmekin Memar Oy:lle Seinäjoelle

CNC-KONEISTAJIA

vakituisiin työsuhteisiin. Työtehtäväsi pitää sisällään pääasiassa CNC-sorvien käyttöä sekä ohjelmointia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta meille on tärkeintä, että sinulta löytyy oppimiskykyä sekä halua kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi. Sinulla on reipas ja vastuuntuntoinen asenne työtä kohtaan, ja kykenet työskentelemään itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä viihtyisän työympäristön. Työhön saat kattavan perehdytyksen ja tueksesi kannustavat työkaverit.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.