(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja/ Manuaalisorvaaja Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018Työn kuvaus:
  Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Hovinsaarella ja Mussalossa sijaitsevissa yksiköissä konepaja työllistää yhteensä n. 70 ammattilaista. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.

Juhani Haavisto Oy:n tavoitteena on olla konepajapalveluita tarjoavien yritysten joukossa haluttu palveluyritys ja työnantaja, kun mittareina ovat palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön hyvinvointi. http://www.juhanihaavisto.fi.
 
Haemme uudistuvalle ja voimakkaassa kasvussa olevalle asiakkaallemme Juhani Haavisto Oy:lle kahta ammattitaitoista CNC-KONEISTAJAA/MANUAALISORVAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan. Työsuhde alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.
 
Toivomme hakijoilta:
- koneistajan peruskoulutusta
- vähintään viiden vuoden työkokemusta
- materiaalien tuntemusta sekä hyvää teknisten piirustusten lukutaitoa
- näyttöä monipuolisten kappaleiden koneistuksesta
- suomen-  ja englanninkielen taitoa
- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn
 
Tehtävästä riippuen edellytämme lisäksi

-ohjelmointi- ja käyttötaitoa sorvien Mazatrol-, Siemens- tai Fanuc -ohjauksesta.
-Heidenhain -ohjausten osaaminen ja kokemus jyrsinkoneiden käytöstä katsotaan eduksi
 
VAIHTOEHTOISESTI VOIT OMATA:
Erittäin vahvaa taustaa pitkien akseleiden valmistamisesta manuaalisorveilla tai hiomakoneilla.
 
Etsimme itseohjautuvia ja yhteistyökykyisiä ammattilaisia. Arvostamme innokkuuttasi ja tahtotilaasi taitojen jatkuvaan kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen kehittyvässä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi asianmukaiset, siistit työtilat ja -välineet sekä hyvät työsuhde -edut. Saat mahdollisuuden toimia osana tiimiä, jossa on mahtavat kollegat, kannustava ja työntekijöitä arvostava ilmapiiri.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin (viikoilla 23-24) HR & Sales Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007, pietari.salmi@adecco.fi  ja viikoilla 25-26 Branch Manager Marita Parikka, p. 046 8750097, marita.parikka@adecco.fi.  Hae tehtävää nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae viimeistään 31.7. mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Sorvaajat


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka