(Poistunut julkaisusta)

CNC-KONEISTAJA (Loviisa)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Asiakasyrityksemme on raskaan konepajateollisuuden tunnettu toimija. Heidän valttikortteinaan toimivat pitkäjänteinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, jonka kouluttamiseen panostetaan erinomaisen tuloksen varmistamiseksi. Etsimme heidän osaavaan yhteisöönsä vahvistukseksi henkilöä nimellä

CNC-KONEISTAJA (Loviisa).

Työtehtävät sijoittuvat aarporalle. Työstettävät kappaleet ovat suuria, ja sarjoja tehdään yksittäiskappaleista pidempiin sarjoihin. Ohjauksena toimii Siemens. Yrityksessä toimii koneistajien tukena henkilö, joka hoitaa koneiden ohjelmointipuolta, mutta tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan ymmärrystä sekä kykyä tehdä säätöjä koneisiin.

Etsimältämme henkilöltä löytyy kokemusta CNC-koneistuksen tehtävistä, ja hän on kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme myös innokasta suhtautumista alaan ja työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen, motivoivan ja haastavan työnkuvan. Töitä saa tehdä itsenäisesti, mutta tarjoamme myös vahvan työyhteisön tuen. Työympäristö on viihtyisä ja puitteet erinomaiset.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si järjestelmän kautta meille osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työtehtävät - CNC-KONEISTAJA (Loviisa). Lisätietoja saat konsultiltamme: anna.perho@temp-team.fi.