(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja - L&L Mechatronics Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Hienomekaniikkaa jo vuodesta 1994!  L&L Mechatronics Oy on hienomekaaninen konepaja ja automaatioalan yritys, jonka toimialoja ovat koneautomaatio, alihankintakoneistus ja kokoonpano. Tuotantoon kuuluu tarkkuutta vaativia osia sekä osakokoonpanoja mm. puolustusvälineteollisuuteen, sairaalateollisuuteen, elektroniikkateollisuuteen, paperiteollisuuteen ja konepajateollisuuteen. 

Etsimme asiakkaallemme L&L Mechatronics Oy:lle ammattitaitoista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset työskentelemään hienomekaanisten kappaleiden parissa nykyaikaisissa ja kattavissa tiloissa Lohjalla, Gunnarlan teollisuusalueella. Tehtävässä toimitaan Fanuc-ohjatulla CNC-työstökeskuksella ja työtä tehdään 2-vuorossa. 

Hakemamme henkilö on kokenut metallialan tekijä, jolla on erityisesti kokemusta CNC-koneistuksesta. Eduksi katsomme Fanuc-ohjauksen tuntemuksen sekä muut ohjelmointitaidot. 

Tekijä työllistyy suoraan L&L Mechatronics Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti joko täyttämällä sähköinen hakemus tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526. 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata. Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 150,00€!

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/