(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja - L&L Mechatronics Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Etsimme asiakkaallemme L&L Mechatronicsille ammattitaitoista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

L&L Mechatronics on vuonna 1994 perustettu hienomekaaninen konepaja ja automaatioalan yritys, jonka toimialoja ovat koneautomaatio, alihankintakoneistus ja kokoonpano. Tuotantoon kuuluu tarkkuutta vaativia osia ja osakokoonpanoja mm. puolustusvälineteollisuuteen, sairaalateollisuuteen, elektroniikkateollisuuteen, paperiteollisuuteen ja konepajateollisuuteen. 

Hakemamme henkilö on kokenut metallialan ammattilainen, joka kaipaa uusia haasteita ja mahdollisuutta kehittyä todelliseksi osaajaksi. Avoinna oleva tehtävä on Fanuc-ohjatulla CNC-työstökeskuksella ja toivommekin aiempaa kokemusta vastaavasta työstä.

Tehtävässä pääset työskentelemään hienomekaanisten kappaleiden parissa nykyaikaisissa ja kattavissa tiloissa Lohjalla, Gunnarlan teollisuusalueella. Työtä tehdään 2-vuorossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Hakea voit seuraavilla tavoilla:

1. Suomen Henkilöstötalon hakusivu: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
2. Lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteesen tyonhaku@henkilostotalo.fi
3. Ilmoittamalla kiinnostuksesi tekstiviestillä numeroon: 050 4404277. Kirjoita viestiin "CNC-koneistaja" niin soitamme sinulle takaisin.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/