(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja - Lepolan Puusepät Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2019

 

Lepolan Puusepät Oy on puuovien ja ikkunoiden valmistukseen erikoistunut puusepänliike läntisellä Uudellamaalla, Sammatissa. Yli 50-vuotisen toimintamme lähtökohtina ovat huolellinen suunnittelu, perinteinen puusepänalan käsityötaito ja nykyaikainen teknologia. Valmistamme tuotteitamme myös vähemmän elävistä puumateriaaleista mm. accoyasta tai lämpökäsitellystä puusta. Teemme yhteistyötä kokeneiden rakentamisen asiantuntijoiden ja arkkitehtien kanssa. Asennustyön tekevät luotettavat pitkäaikaiset alihankkijamme.

 

Etsimme nyt Lepolan Puusepät Oy:n toimeksiannosta CNC-koneistajaa puuteollisuuteen vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työsopimus solmitaan suoraan Lepolan Puusepät Oy:n ja valitun henkilön välille.

 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta koneistuksesta nimenomaan puuteollisuuden puolelta sekä valmiutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Sinulla on myös kokemusta ohjelmistoista ja osaat itse tehdä tarvittavia asetuksia (Biesse Works tuntemus etu). Puusepän koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

 

Henkilönä olet tarkka ja huolellinen sekä ymmärrät, miten puu käyttäytyy materiaalina työn eri vaiheissa. Olet intohimoinen työtäsi kohtaan ja haluat jatkuvasti oppia ja kehittyä työssäsi. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä ja sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota työhön.

 

CNC-koneistajana tehtäviisi kuuluu pääosin erilaisten puisten osien valmistus ja työstäminen koneellisesti. Sinun tulee kuitenkin tarvittaessa olla valmis tekemään muitakin puusepän töitä. Työ on päivätyötä.

 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää heti osoitteessa www.adecco.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.