(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja Laitilaan
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020
Etsimme asiakkaallemme Laitilaan CNC-koneistajaa.

Arvostamme teknisen alan koulutusta ja tuntemusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä käytät CNC-koneita ja -sorveja. Toivomme hakijalta ennen kaikkea aktiivista ja oikeaa asennetta työntekoon sekä joustavuutta työvuorojen suhteen. Ohjelmointitaito katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten tuotteiden ja modernien laitteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen ja pitkäaikaisen työsuhteen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja www.vps.fi -sivuilla.