(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneistaja, kesätyö
KaVo Kerr Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme kesätyöntekijää koneistamoon CNC-koneistajan tehtäviin

Tehtävä soveltuu alaa jo hieman pidempään opiskelleille sekä koneistamiskokemusta jo kerryttäneille. Tehtäviin kuuluu mm. NC-ohjattujen työstökeskusten käyttö, asetusten teko sekä tuotannon aikainen laadunvalvonta. Konekantamme muodostuu mm. useista nykyaikaisista Heidenhain-käyttöjärjestelmällä toimivista työstökeskuksista sekä MMS5-ohjauksella olevasta neljän Makino-työstökeskuksen FMS-järjestelmästä.

Kesätyösopimukset ovat 3-4 kuukauden mittaisia. Meillä voit suorittaa myös opiskeluihisi mahdollisesti kuuluvan työharjoittelun tai tehdä lopputyön. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa.

Kesätyöntekijöiltämme edellytämme reipasta asennetta ja ahkeraa otetta eri tehtäviin. Tekniset perusasiat ovat sinulla hallussa, opit uusia asioita nopeasti ja muistat pitää mielessä oman ja työkavereidesi työturvallisuuden.

Kiinnostuitko tehtävistä?

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 30.3.2020: https://careers.envistaco.com/kavo-kerr/jobs/search/63581 Hakemusten perusteella kutsumme sopivimmat hakijat haastatteluun. Haastattelemme jo hakuaikana.  

Avainsanat: kesätyö, kesäharjoittelu, koneistaja, koneistamo, CNC-koneistaja, Heidenhain