CNC-koneistaja kesätöihin
Vink Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Haemme yhteistyökumppanillemme Vink Oy:lle kesätyöntekijää CNC-koneistukseen 2-vuorotyöhön Keravan tehtaalle tuotannon koneistustehtäviin.

Hakemamme työntekijä on perusteet CNC-koneistuksesta omaava tai juuri alalle valmistunut koneistuksesta kiinnostusta henkilö. Kyseessä on kesätyö tuotannossa Fanuc ja Haidenhain ohjatuilla CNC-työstökeskuksilla muovikappaleiden lastuavassa työstössä. Työntekijä vastaa peruskoneistuksen lisäksi kappaleiden mittauksesta, tarkistuksesta ja töiden raportoinnista. Odotamme hakijalta hyvää piirustusten lukutaitoa. Työ on pääasiassa kappaleen vaihtoa, joten osaamista asetuksien tekemisestä ei tarvita, mutta katsomme sen eduksi. Työtä tehdään kiertävässä kahdessa vuorossa (3 aamuviikkoa/1 iltaviikko). Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Olethan luonteeltasi oppimisen nälkäinen, tarkka, positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö. Sinulla on aito halu hankkia ja ottaa vastuuta omalta osaltasi yrityksen tuotantotehtävissä ja kykenet perehdytyksen jälkeen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme hakijalle hyvän kesätyön arvostetussa yrityksessä ammattilaisten opastuksella ja tuella, sekä todella hyvät työkaverit positiivisella asenteella.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan sitä oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot