(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kangasalan Kopal Oy:lle suorarekrytointina CNC-koneistajaa vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kangasalan Kopal Oy on vuonna 2002 perustettu CNC-koneistusalan perheyritys. Yrityksen toiminta perustui aluksi suunnittelu- ja projektitöihin. Nykyisin koneistus on yrityksen tekemisen ydintä. Kopal onkin vahva vaativissa koneistuksissa ja 3D-muotojen työstössä. Asiakaslähtöinen palvelu kattaa alihankintakoneistukset yksittäiskappaleista sarjatuotantoon, työvälineet muoteista kiinnittimiin sekä laitekokonaisuuksien toimitukset.

Koneet ovat pystykaraisia 3-, 4- ja 5-akselisia työstökeskuksia Fanucin, Mitsubishin ja Siemensin ohjauksella. Ohjelmoinnit tehdään MasterCamilla. Suunnittelupuolella on käytössä Solid Works-ohjelmisto. Kappaleiden kokoluokka on pääsääntöisesti käsin nosteltavaa.

Tehtävään annetaan asianmukainen tuki ja perehdytys. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti. Työaika on pääosin päivävuoroa 37,5 h / vko, klo 8:00-16:00, mutta ajoittain työtä tehdään myös kahdessa vuorossa (aamu-ilta). Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja / tai työkokemusta
• oppimishalua ja ongelmanratkaisukykyä
• tarkkaa työotetta ja joustavaa asennetta
• hyvää motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä
• CAM-ohjelmointitaito on eduksi ja toivottavaa

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa ja mukavassa työyhteisössä sekä asialliset ja siistit työtilat nykyaikaisin työvälinein. Tilaukset ovat erilaisia yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja, mikä osaltaan lisää tehtävän monipuolisuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.