CNC-koneistaja - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020
G-Tronic on vuonna 2005 perustettu perheyritys, joka keskittyy alihankintakoneistukseen kansainvälisille asiakkaille. Monipuolisen konekannan ja tuotannon hallinnan ansiosta olemme mukana aina tuotekehityksestä tuotantoon ja laadunvarmistukseen. Olemme tarpeeksi pieni toimimaan ketterästi ja tarpeeksi suuri toimimaan luotettavasti kaikissa tilanteissa.
Etsimme asiakasyrityksellemme G-Tronic Oy:lle CNC-sorvaajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan G-Tronic Oy:lle. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus

Etsimme työhön tarttuvaa ja oppimishaluista CNC-sorvaajaa 15 henkilön tiimiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, viitenä päivänä viikossa. 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta löytyvän koneistajan tutkinnon sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä käytetään apuna Mastercam-ohjelmistoa, joten sen tuntemuksesta ja hallitsemisesta on hyötyä tehtävässä. Mikäli Fanuc tai Mazak ovat työstökoneiden ohjauksista hallussa, katsotaan se eduksesi tehtävässä suoriutumiseen. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen sekä halukas oppimaan. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vastuullisen ja haastavan työn, mutta myös kattavan perehdytyksen, jonka kautta mahdollisuus kehittyä ja kasvaa alan ammattilaisena. Tarjoamme mahdollisuuden suunnitella omaa työtä sekä tekemään itse ohjelmia ja asetuksia. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme mahdollisuuden laajentaa osaamista myös työstökeskuksiin sekä robotiikkaan. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työympäristö on siisti ja nykyaikainen. Tarjoamme kattavan työterveyden sekä hyvän palkkauksen, joka sovitaan yhdessä. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan konsultti Nea Pynnönen, puh. 050 323 7704 / nea.pynnonen@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 02.10.2020 mennessä alta olevasta painikkeesta Kaislanetissä. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386622
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi