(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, jyrsinkoneelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Etsimme Jyväskylässä sijaitsevalle asiakkaallemme jyrsijäkoneistajaa

Työnkuvaus

Työpäiviisi kuuluu koneistustyötä pienellä aarporalla kevyen- ja keskiraskaan metalliteollisuuden parissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, kappaleet ja sarjat ovat vaihtelevia.

Työssä menestyminen edellyttää

CNC-koneistajan koulutus ja/tai kokemus koneistustöistä auttaa työssä menestymistä. Työ vaatii Mastercamin sekä Fanucin ohjauksen osaamista. Olet tarkka, osaat toimia itsenäisesti ja haluat kehittää omaa osaamistasi.

Mitä tarjoamme

Saat työhön hyvän perehdytyksen alan ammattilaiselta. Työtehtävä on haasteellinen ja pääset oppimaan uutta. Työpäiväsi vietät siistissä työympäristössä mukavien ihmisten kanssa.

WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, mutta mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen on. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Lisätietoja

Elina Forssell

HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

040-7069967

Avainsanat: Jyrsijä, Aarporaaja, CNC-koneistus