(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneistaja (Jämsä)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme työskentelee alumiini- ja teräsalihankintapuolen työvälineiden ja apulaitteiden valmistuksessa. Etsimme heille nyt vahvistukseksi

CNC-KONEISTAJAA (Jämsä).

Tarjoamme pitkäaikaisen ja mielenkiintoisen työtehtävän alan ammattilaisten keskuudessa. Etsinnässämme on henkilö, joka tulee painottumaan CNC-ohjelmoinnin tehtäviin. Ohjaimena on Mastercam ja Wincam, ja ohjauksena Fanuc. Työstämme kevyitä kappaleita melko lyhyillä sarjoilla, mikä tekee työstä mielekästä ja haasteellista. Lisäksi valitsemamme henkilö pääsee koneistamaan työstökeskuksella. Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen, mukavan työilmapiirin sekä siistit ja valoisat työtilat.

Etsimämme henkilö omaa kokemusta CNC-koneistuksesta ja -ohjelmoinnista. Toivomme, että olet jo kerryttänyt alan osaamista ja olet myös innokas oppimaan uutta kanssamme.

Jätä meille CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – CNC-KONEISTAJA (Jämsä). Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: eveliina.peltoniemi@temp-team.fi.