(Poistunut julkaisusta)

CNC-KONEISTAJA (Jämsä)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018
Asiakasyrityksemme työskentelee alumiini- ja teräsalihankintapuolen työvälineiden ja apulaitteiden valmistuksessa. Etsimme heille nyt vahvistukseksi

CNC-KONEISTAJAA (Jämsä).

Tarjoamme pitkäaikaisen ja mielenkiintoisen työtehtävän alan ammattilaisten keskuudessa. Etsinnässämme on henkilö, joka tulee painottumaan CNC-ohjelmoinnin tehtäviin. Ohjaimena on Mastercam ja Wincam, ja ohjauksena Fanuc. Työstämme kevyitä kappaleita melko lyhyillä sarjoilla, mikä tekee työstä mielekästä ja haasteellista. Lisäksi valitsemamme henkilö pääsee koneistamaan työstökeskuksella. Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen, mukavan työilmapiirin sekä siistit ja valoisat työtilat.

Etsimämme henkilö omaa kokemusta CNC-koneistuksesta ja -ohjelmoinnista. Toivomme, että olet jo kerryttänyt alan osaamista ja olet myös innokas oppimaan uutta kanssamme.

Jätä meille CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työtehtävät - CNC-KONEISTAJA (Jämsä). Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: anna.perho@temp-team.fi.