(Poistunut julkaisusta)

CNC- koneistaja ja CNC- sorvaaja Iisalmeen
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Osaavia metallialan tekijöitä CNC töihin Iisalmeen

Etsimme asiakkaallemme reippaita CNC- koneiden salat osaavia tekijöitä. Asiakkaamme odottaa, että sinulla olisi olemassa valmiiksi kokemusta ja osaamista kyseisiin töihin. Työpaikalla valmistetaan kaikenmoisia tankoja, akseleita ja muuta metallikomponenttia sadasosamillin tarkkuudella. 

Ko. alan koulutus katsotaan tehtävässä eduksi. Kokemuksen ja asenteen lisäksi odotamme, että sinulla on omatoiminen ja positiivinen asenne, tykkäät tehdä ahkerasti töitä, sekä sinulla on halu oppia uusia asioita. Ei muuta, kun reippaasti hakemaan paikkaa ja nopeasti sorvin ääreen.

TYÖTEHTÄVÄ: CNC- koneistaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: 74100 Iisalmi

TYÖN KESTO: Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisesti ja työn kesto alkuun muutaman kuukauden, jatko riippuu työtehtävään soveltuvuuden ja sitoutumisen mukaan. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle mieluisia töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työrupeama loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Ahkeraa asennetta työntekoon
-Työ- ja tulityökorttia
-Positiivista asennetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Timo Ojanen, 050 4755 057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi