(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Isokyrö
Nortech Metal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
KOKENUT CNC-KONEISTAJA!
Kasvava isokyröläinen yritys ja tykätty työpaikka hakee vahvistusta! Yrittäjä Jari Viertola perusti Nortech Metal Oy:n vuonna 1996 omaan autotalliinsa, jonka jälkeen yritys on kasvanut vuosi vuodelta ja on nykyään Kyrönmaan alueen yksi merkittävimmistä työnantajista.

Monipuolisen koneistusalan yrityksen merkittäviä kilpailukeinoja ovat asiakasyrityksille toimitettavien osien tasainen laatu, mittatarkkuus ja häiriöttömät toimitukset. Nortech Metalilla työstetään kaikenlaisia materiaaleja, esimerkiksi valurautaa, alumiinia, muovia ja värillisiä metalleja.

Etsimme Isoonkyröön Nortech Metal Oy.lle ammattitaitoista CNC-koneistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Nortech Metallin välille.
Tällä hetkellä Nortechilla on työntekijöitä Kyrönmaan alueen lisäksi mm. Seinäjoelta, Vaasasta ja Lapualta, joten älä pelkää hakea työpaikkaa kauempaakaan.

Löytyykö sinulta jo vuosien kokemus koneistuksen parissa työskentelystä ja etsit kenties uusia haasteita työelämään? Nyt on loistava mahdollisuus hakeutua töihin nykyaikaiseen konepajaan, jossa on moderni konekanta ja panostetaan yhteiseen tulevaisuuteen asiakkaiden sekä työntekijöiden kanssa.

Työnhakijalta edellytämme ja katsomme eduksi:
- Aikaisemman työkokemuksen CNC-koneistajan työtehtävistä (10vuotta)
- Alan koulutuksen
- Vuorotyövalmiutta
- Erinomaista suomen kielen taitoa
- Kyvyn itsenäiseen työskentelyyn
- Kuvienlukutaidon ja kokemuksen asetusten teosta
- Kokemuksen Fanuc-ohjelmoinnista
- Motivaation ja positiivisen asenteen työntekoa kohtaan
- Sitoutuneisuutta

Tarjoamme:
- Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen arvostetulla asiakkaallamme
- Nykyaikaset työskentelytilat ja laitteet
- Mukavan ja innostavan työporukan
- Kilpailukykyisen palkkauksen lisäetuineen

Lisää tietoa löydät yrityksestä osoitteesta https://nortech.fi/

Kiinnostuitko?

Haastattelut aloitamme toimistollamme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään. Liitäthän hakemukseesi CV.n ja palkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.