(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Innometalli Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Asiakkaamme Innometalli Oy on vuonna 1996 toimintansa aloittanut vaihealihankintaan erikoistunut metallialan yritys. Yritys tekee asiakkaan laatuvaatimukset täyttävää vaihealihankintaa, kuten CNC-sorvausta ja koneistusta. Toiminnan kulmakiviä ovat osaava henkilöstö, kattava konekanta ja yksilöllinen, laadukas palvelu asiakasta kuunnellen. Yrityksen asiakkaita ovat mm. kotimaiset voimansiirtolaitevalmistajat ja muu raskas konepajateollisuus. Innometalli Oy:llä töitä tekevät rautaiset metallialan ammattilaiset!

Etsimme nyt heille ammattitaitoista

CNC-KONEISTAJAA

sorville, jonka max. kappalekoko on pituudeltaan 6 m ja halkaisijaltaan 600 mm.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

  • vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista töistä ja alaan soveltuva koulutus
  • WinCam-ohjelmiston ja Fanuc-ohjelman käyttötaito
  • reipas ja omatoiminen asenne työtä kohtaan!

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta toivomme valmiutta myös kaksivuorotyöhön. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta tässä on hyvä mahdollisuus rekrytoitua vakituisesti asiakkaamme kirjoille! 

Oletko etsimämme koneistaja? Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.