(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Iisalmi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Oletko kiinnostunut työskentelemään metallialalla? Etsitkö uusia urahaasteita koneistuksen parista? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten!
Haemme asiakkaallemme Iisalmeen CNC-KONEISTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä metalliteollisuuteen. Toivomme, että sinulla on alan kokemusta ja osaat lukea kaavioita. Eduksi luemme metallialan koulutuksen. Huomioimme myös uran alussa olevat motivoituneet tekijät - asenne ratkaisee! Asiakasyriyksellä on mahdollisuus myös kouluttaa sinut tehtäviin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn lisäksi monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Täytä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi yhdistämällä se hakuun. Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja haastattelemme haun aikana. Työtehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Heräsikö kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Miia Tarvainen, p. 050 362 3984, miia.tarvainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi HYVÄÄ TYÖTÄ.