(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Hyvinkää
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Hyvinkäällä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme CNC-koneistajia.

Asiakasyrityksemme osaaminen kattaa hienomekaanisen koneistuksen, komponenttien valmistuksen, kokoonpanon, kokonaisten järjestelmien toimittamisen, viimeistelyn ja testauksen. Haemme nyt useampia CNC-koneistajia!

Etsimillämme CNC-koneistajilla on taustalla metallialan koulutus ja mielellään jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Työskentely tulee tapahtumaan perustyöstökeskuksella ja Fanuc-osaaminen on suurena etuna. Toivomme myöskin, että hakijoilla on ymmärrys asetusten tekemisestä. Tehtävien sarjojen määrä tulee olemaan luokkaa 100 <.</p>

Työntekijöiltä toivomme käytännönläheistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme:

- mielenkiintoisia koneistusprojekteja
- mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
- kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-598 8460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.