CNC-koneistaja Hydraulic Powerille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Hydraulic Power

Hydraulic Power Oy on 40-vuotias kasvava perheyritys. Yritys on keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan vaativia hydraulisia erikoisratkaisuja. Koneikot ja sylinterit valmistetaan asiakas- ja tilauskohtaisesti pääasiassa vientiin. Palveluihimme kuuluvat myös huollot, putkistoasennukset ja käyttöönotot. Toimitilat sijaitsevat Järvelässä kantatie 54:n varrella, noin Lahden ja Riihimäen puolivällissä.

Haemme innostuneeseen ja ammattitaitoiseen joukkoon:

CNC-KONEISTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviinkuuluvat CNC-sorvaus, ohelmointi (opetettava Fagor, Wincam) sekä mahdollisesti muut koneistustyöt manuaalikoneilla (poraus, jyrsintä, hionta). Yksittäisistä kappaleista pieniin sarjoihin.

Mitä Hydraulic Power sinulle tarjoaa:

- Kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen kehittyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä

- Päivävuoro 7.00-15.30

- Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut

- Ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin

- Mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen

Mitä he odottavat sinulta:

- Piirrustusten lukutaitoa

- CNC- ja koneistustekniikan koulutusta tai aiempaa kokemusta konepajatyöstä

- Oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön

- Tarkuutta ja huolellisuutta

- Hyvää asennetta töitä kohtaan

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen suurien sekä pienten kappaleiden CNC-koneistamisesta, hyvän työkalu- ja mittalaitetuntemuksen, kuin myös halun oppia uutta.

Muuta:

Eezy toimii Hydraulic Power Oy:n rekrytointikumppanina ja hoitaa hakuprosessin mutta työsopimus allekirjoitetaan suoraan Hydraulic Power Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä saat Waltteri Viittaselta numerosta 044 788 0851.

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1469499
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Kärkölä, Lahti