(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja HT Laser Oy
HT Laser Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Asiakkaamme HT Laser Oy on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja. Heidän erikoisosaamistaan ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. HT Laser tarjoaa kokonaisvaltaisesti niin leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen kuin koneistuksen ja pintakäsittelynkin palvelut. HT Laser on teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser Oy palvelee seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. HT Laser Oy on kasvava perheyritys, vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli reilut 50 miljoonaa euroa. HT Laser työllistää tällä hetkellä yli 300 teknologia-teollisuuden ammattilaista. HT Laserin toimintaa ohjaa sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

Etsimme nyt HT Laser Oy:lle

CNC-KONEISTAJAA

Tampereelle.
Voit olla vasta työuraasi aloitteleva koneistaja, sillä tehtävään saa kattavan koulutuksen ja perehdytyksen!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Luotettavuutta
- Hyvää asennetta työntekoon
- Omatoimisuutta ja korkeaa motivaatiota
- Tarkkuutta ja huolellisuutta

Eduksi katsotaan:
- Alan koulutus ja työkokemus vastaavasta
- Ohjelmointitaito
- Kuvien lukutaito

Työssä tulee ratkaisemaan oikea asenne ja osaaminen. Työ on vaihtelevaa. Olet tekevä, tunnollinen, tarkka sekä sinulla on asenne kohdallaan. Tällä hetkellä 2-vuorotyö, mutta tarvittaessa olet valmis jatkuvaan 3-vuorotyöhön. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952.