(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Hämeenlinna
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme Hämeenlinnassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme koneistajaa kokoaikaiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on CNC-työstökeskuksilla (Mazak ja Fanuc) tehtävää koneistustyötä. Työssä koneistetaan pitkiä sarjoja sekä yksittäiskappaleita.

Toivomme hakijoilta metallialan koulutustaustaa ja muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta koneistuksesta sekä ohjelmoinnista. Odotamme hakijoilta lisäksi reipasta ja oma-aloitteista työotetta, sekä halua ja innokkuutta oppia uutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan teknologiateollisuusen työehtosopimuksen mukaisesti.

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja sopivan vaihtelevan työnkuvan sekä kokonaisvaltaisen tuen sekä koulutuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, puh. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut nopealla aikataululla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.