(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, FinnPelti Oy (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

FinnPelti Oy on vuonna 1992 perustettu menestyvä ohutlevytuotteita ja kokoonpanopalveluja tarjoava perheyritys. Asiakkaita ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin ammattirakentajat, peltisepät, talotehtaat, metalli- ja konepajateollisuus sekä rakennusteollisuus. Toimitusvarmuus ja laatu ovat yrityksen kulmakiviä. Pitkän kokemuksen tuoma metallialan tuntemus, osaava henkilöstö, modernit toimitilat, nykyaikainen laitekanta ja osittain automatisoitu tuotantoprosessi takaavat, että FinnPelti Oy:ltä saa paljon enemmän kuin pelkkiä peltitöitä. 

Haemme heille nyt kasvun myötä Sastamalaan

CNC-KONEISTAJAA 

vakituiseen työsuhteeseen. 

FinnPellillä viihdytään! Vaihtuvuus on pientä, yritys arvostaa työntekijöitään, kahvitkin juodaan saman pöydän äärellä ja mikä mukavinta, voit jättää eväät kotiin sillä täällä tarjotaan sinulle päivittäin kahvit ja ruoat. Voit keskittyä olennaiseen eli tuottamaan laadukkaita kappaleita maailmalle. Rento ja ammattitaitoinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Pääset tuotantoon käyttämään mm. uutta koneistuskeskusta. Työhösi kuuluu kokonaisvaltaista koneistustyötä työstökeskuksilla, mukaan lukien ohjelmointia ja asetusten vaihtoja.

Toivomme, että sinulla on: 

  • kone- ja metallialan koulutus
  • jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista ja Fanuc-ohjausjärjestelmästä
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • oma-aloitteisuutta ja positiivista otetta työntekoon.

Asiakkaamme tarjoaa:

  • hyvän työyhteisön, jossa pääset varmasti oppimaan uutta!
  • neuvotteluperusteisen palkkauksen
  • ruoka– ja kahvietu
  • koulutusedut tarpeen mukaan
  • avoin työkulttuuri ja mukava työporukka

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7-15.30, mahdollisuus myös liukuvaan työaikaan. Työsuhde on vakituinen, pääset suoraan yrityksen kirjoille tai vuokrauksen kautta, kaikki on neuvoteltavissa. Palkkaus pohjautuu teknologiateollisuuden TES:iin, mutta on neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus heti osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=288 tai soita itsesi haastatteluun Tampereelle! Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.