(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Ferrum Steel Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Ferrum Steel Oy on Seinäjoella toimiva terästen esikäsittelypalveluja tuottava yritys. Palvelut sisältävät mm. laser-, plasma-, ja polttoleikkausta, särmäystä, koneistusta ja hitsausta. Teräslevyjä käsitellään vuosittain noin 9 000 tonnia. Yrityksessä työskentelee yli 100 metallialan ammattilaista.

Oletko juuri koulusta valmistunut koneistajan koulutuksen omaava henkilö vai oletko kenties jo vähän kokeneempi koneistaja? Ferrum Steelin toiminnan edelleen kasvaessa, haemmekin heidän joukkoonsa lisää

CNC-KONEISTAJIA

Tehtävä sisältää pääasiassa pystykaraisten cnc-koneistuskeskusten käyttöä ja ohjelmointia.
Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Hakijoilta toivotaan työkokemusta koneistamisesta, sekä kykyä tehdä ohjelmointia Heidenhain -ohjauksella. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu tehdä töitä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksen kirjoille. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme 23.11.2019 mennessä osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.