(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Dovia Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019
Dovia Oy on 28-vuotias lahtelainen yritys, joka on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan porrashuoneiden, liiketilojen sekä asuntojen puu- ja alumiiniovien valmistamisessa. Valmistamme myös liiketilojen ikkunat, porrashuoneiden savunpoistoluukut sekä maahantuomme portit ja aidat. Hoidamme mitoituksen, suunnittelun, valmistuksen, kuljetuksen, asennuksen, jätteiden käsittelyn ja asennusjälkien siivouksen. Voit lukea yrityksestä lisää osoitteessa www.dovia.fi

Haemme asiakasyrityksellemme Dovia Oy:lle Villähteen tehtaalle CNC-KONEISTAJAA puuteollisuuteen ovien valmistuksen pariin. Työssä tarvitaan aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta ja ohjelmoinnista sekä itsenäistä ja reipasta työotetta. Osaaminen puusepän tehtävistä on ehdottomasti eduksi. Työtehtäviä voidaan laajentaa kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Kyseessä on keikkaluontoinen vuokratyösuhde. Työajat ovat joustavia ja niihin pääsee vaikuttamaan itse, joten työ on mahdollista sovittaa monenlaisiin elämäntilanteisiin, esimerkiksi opintojen oheen. Työssä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakkaan kirjoille kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten käythän jättämässä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Salla Pohjonen, salla.pohjonen@go-on.fi, 0443122630.