(Poistunut julkaisusta)

CNC-KONEISTAJA / CNC-BEARBETARE, Kruunupyy
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018
Ab Ferromek Oy on vaativia CNC-koneistuspalveluita tarjoava, vuonna 1981 perustettu vakavarainen metalliyritys. Tehdas sijaitsee Kruunupyyssä, Pietarsaaren ja Kokkolan kaupunkien välissä. Tehtaalla työskentelee tällä hetkellä 30 alan ammattilaista. Ferromek noudattaa ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmää ja yrityksellä on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Metalliverstaamme täyttää metallialan valmistaville yrityksille asetetut vaatimukset. Lisätietoja: www.ferromek.fi.

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

CNC-Koneistajaa Kruunupyyhyn

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- alan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavasta
- kokemusta CNC-sorvin käytöstä, sekä ohjelmien ja asetusten teosta
- Fanuc-osaamista
- piirustusten lukutaitoa
- joustavuutta ja tarkkuutta
- reippautta ja oikeaa asennetta
- katsomme eduksi CAM- ja CAD -ohjelmien osaamisen

Näethän asiat kokonaisuutena ja toimit joustavasti, kun asiakastyöt sitä vaativat. Otat vastuun omasta työstäsi, mutta pystyt toimimaan myös tiimin jäsenenä. Työyhteisö on pääosin ruotsinkielinen, mutta sinulla on oikeanlainen asenne heittäytyä kielikylpyyn.

Työtehtäviisi kuuluu koneistus, huolto, koneistettujen osien viimeistely, pakkaus ja dokumentointi. Töissä käydään maanantaista perjantaihin. Liukuva työaika mahdollistaa työajan säätämisen juuri sinulle sopivaksi

Tarjoamme sinulle viihtyisän ilmapiirin ammattitaitoisessa porukassa. Sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen tiimin jäsenenä. Työsuhde on vakituinen.

Toimi nopeasti! Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 14.03.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi. 

För vår kunds räkning söker vi till ett fast anställningsförhållande en yrkeskunnig

CNC-bearbetare till Kronoby

För att nå framgång i arbetet kräver vi:

- branschens utbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet
- erfarenhet av att använda CNC-svarv samt av att göra program och inställningar
- kunskaper i Fanuc
- förmåga att läsa ritningar
- flexibilitet och noggrannhet
- raskhet och rätt inställning
- vi ser kunskaper i CAM- och CAD-program som merit.

Du ser saker som en helhet och är flexibel när kunderna så kräver. Du tar ansvar för ditt eget arbete men kan också jobba i team. Arbetsgemenskapen är i huvudsak svenskspråkig och om det inte är ditt första språk tar du gärna ett språkbad.

Till dina arbetsuppgifter hör maskinell bearbetning, service, slutbehandling av bearbetade delar, förpackning och dokumentering. Vi arbetar måndag-fredag. En flexibel arbetstid ger möjlighet att reglera arbetstiden så som det passar dej.

Vi erbjuder dej en trevlig miljö och ett proffsigt gäng. Du får möjligheten till ett långvarigt arbetsförhållande som en lagmedlem. Fast anställningsförhållande.

Var snabb! Platsen tillsätts genast då vi hittat de lämpliga personerna.

Sök jobbet senast  14.03.2018 via www.manpower.fi -sajten genom att registrera dej som sökande och klicka på Sök.

Upplysningar om arbetet av Recruitment Consultant Anne Väisänen vid ManpowerGroup Oy, tfn 040-647 4328 eller anne.vaisanen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.