(Poistunut julkaisusta)

CNC koneistaja asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018Työn kuvaus:
  Haemme Oulussa toimivalle globaalille asiakkaallemme
 
CNC KONEISTAJAA
 
vahvistamaan heidän Industrian Engineering tiimiä.
 
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikaista päivätyötä.
 
Työtehtävään kuuluu CNC-työstökeskuksen käyttö ja ohjelmointi.  Tehtävänä on valmistaa mekaniikkaosia prototyyppeihin ja erilaisia jigejä tuotantokäyttöön. Tehtävä on ohjelmointipainoinen, mutta odotamme hakijoilta myös valmiutta manuaalisten työstökoneiden, kuten jyrsinkoneen ja sorvin käyttöön.
 
Odotamme hakijalta vähintään vuoden mittaista kokemusta CNC työstökeskuksen käytöstä sekä alan koulutusta.  Myös ohjelmointikokemus on välttämätöntä. Omaathan hyvät kommunikointitaidot suomen kielellä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Olet itsenäinen, mutta osaat toimia myös tiimissä. Teet työsi laadukkaasti, tehokkaasti ja innovatiivisesti.
 
Tarjoamme sinulle työpaikan alansa edelläkävijäyrityksessä ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakkaamme mekaniikkapalveluja.
 
Mikäli haluat kuulla lisää tästä mahdollisuudesta, soita Helen Vesikille 0401678094. Hakemaan tätä tehtävää pääsee Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta. Jätä hakemuksesi viimeistään 10.10.2018.

Asiakkaan tehtävänimike:  CNC koneistaja


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu