(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneistaja Akaan Toijalaan
TKM TTT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme yhteistyökumppanillemme TKM TTT Finland Oy:lle CNC-koneistajia vakituiseen työsuhteeseen Akaan Toijalaan. Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, mutta työsuhteet solmitaan TKM TTT:n kanssa.

Etsimme sitoutumiskykyisiä CNC-koneistuksen ammattilaisia tai oppimiskykyisiä koneistajan uran alkutaipaleella olevia henkilöitä. Hakemamme henkilöt ovat motivoituneita sekä hyvän asenteen omaavia. Toimit erinomaisesti itsenäisesti, mutta myös osana isompaakin tiimiä. Olet halukas oppimaan vielä lisää, sekä toimimaan monipuolisissa työtehtävissä koneistuksen parissa.

Toivomme sinulta:

-metallialan koulutusta sekä alan työkokemusta

-kuvien lukutaitoa

-vuorotyövalmiutta

Eduksi katsomme Fanuc tai Heidenhain -ohjauksen tuntemuksen, CAM-ohjelmointiosaamisen sekä aiemman kokemuksen pystykaraisten koneistuskeskusten parista.

Tarjoamme pitkän työsuhteen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä moderneissa tuotantotiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä. Lisäksi työsuhde-etuihin kuuluu työterveyshuolto ja herkullista kotiruokaa tarjoava ruokala. Tuotantotiloihin on myös hyvät kulkuyhteydet, sillä ne sijaitsevat vain kilometrin päässä Toijalan juna-asemalta.

Tutustu työskentelyyn TKM TTT:llä tarkemmin täältä: https://youtu.be/kI1JFRvUGEs

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Tanhua-Tyrkkö, 043 824 3626, janne.tanhua-tyrkko@barona.fi.