CNC-koneistaja, ADI Kalusteet Oy, Salo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020
Moderneja kotimaisia mittatilauskalusteita valmistava sekä julkitilasuunnittelua tarjoava asiakkaamme, ADI Kalusteet Oy, etsii nyt kokenutta CNC-koneistajaa kalustetehtaalleen Saloon. Yritys suunnittelee sisustuskokonaisuuksia erilaisiin tiloihin asiakkaiden toiveiden mukaan ja valmistaa tuotteet Salon Halikossa, josta tämän tunnetun ja kokeneen yrityksen toiminta on alkanut jo 40 vuotta sitten. Tuotannossa yhdistyvät perinteinen puusepäntaito sekä uuden puuntyöstöteknologian hyödyntäminen laadukkailla ja nykyaikaisilla laitteilla.
KUVAUS
CNC-koneistajana tulet osaksi kolmen hengen tiimiä ja työskentelet puuntyöstökeskuksien ohjelmoinnin ja käytön parissa. Tulet olemaan itsenäisesti vastuussa puuntyöstökoneen käytöstä ja ohjelmoinnista, joten tehtävään palkattavalta henkilölta odotetaan aikaisempaa käyttökokemusta vastaavanlaisten koneiden parista. Myös AutoCAD piirtämisosaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka tekee työnsä erittäin huolellisesti ja tarkasti ja jolla on hyvät tiimityöskentelytaidot sekä joustava asenne sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Halikon tehtaalla työskentelee 14 henkilöä, joten saat mukavan työporukan ympärillesi sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Halikon tehtaalla on käytössä laadukkaat ja modernit työvälineet sekä hyvät työtilat. Salosta löytyy edullisesti hyviä vuokra- ja omistusasuntoja. Tehtaan sijainnin vuoksi oma auto on hyödyllinen.
TYÖNKUVA
3- ja 5 -akselisten puuntyöstökeskuksien käyttö ja ohjelmointi
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vähintään 2 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Tehtävään soveltuva koulutus
* Autocad osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
* Huolellinen ja tarkka tapa työskennellä
* Hyvät tiimityöskentelytaidot ja joustava asenne


Muuta tietoa


* Aloitus: elokuu - syyskuu 2020
* Kesto: aluksi määräaikainen 12 kk, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille
* Sijainti: Halikon tehdas, Salo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ADI Kalusteet puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
ADI Kalusteet Oy on toimistojen ja liiketilojen sisustusratkaisuja tarjoava yritys. Yritys tuottaa kokonaisvaltaisia palveluja tila- ja sisustussuunnittelusta kalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Adilla työskentelee tällä hetkellä noin 24 alansa ammattilaista myynnin, suunnittelun ja valmistuksen tehtävissä. Myyntinäyttely sijaitsee Helsingissä ja tehdas Salossa. Ympäristönsuojelu, kestävä henkilöstöpolitiikka ja suomalaisen työn arvostaminen kantavat yrityksen laatukriteereitä asiakaslähtöisten ratkaisuiden onnistuneisiin toteutuksiin nyt ja tulevaisuudessa. Tuotannossa nykyaikaiset koneet takaavat laadukkaiden ja kestävien kalusteiden valmistuksen, unohtamatta perinteistä puuseppien käsityötaitoa, jota tarvitaan erikoiskalusteiden yksityiskohtien viimeistelyyn.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1359914
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo