(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja aarporalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Haemme asiakasyrityksellemme  CNC-KONEISTAJAA AARPORALLE

Työnkuva ja vaatimukset: Työtä tehdään keskisuurten ja raskaiden kappaleiden parissa. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta ja tarkkuutta. Toivomme sinulta alan koulutusta ja kokemusta alalta. Kokemus Heidenhein ohjauksesta, vaakakaraisesta aarporasta ja erikokoisten kappaleiden käsittelystä lasketaan eduksesi.  Omaat aidon kiinnostuksen alaa kohtaan, halun oppia ja kehittyä sekä tavoitteellisen asenteen työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle: Teollisuuden konepajaympäristön, jossa on monipuolinen valikoima uusia ja vanhempia koneita. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus oppia uusia asioita. Työskentelytilat ovat turvalliset ja tukenasi päivittäisessä työskentelyssä on pitkän työkokemuksen omaavia alan ammattilaisia.

Hakuprosessi: Tehtävään voit hakea järjestelmämme kautta. Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi meille ja kerro siinä osaamisestasi ja palkkatoiveesi alkuun ja mihin haluat sen kehittyvän. Yrityksestä kerromme lisää haastattelussa. 

Lisätietoja:
Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi