(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneenkäyttäjä Terähuoltoon
Terätoimitus Lehtinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme nyt tuotannon kasvaessa CNC-taustaista henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Lahteen Terätoimitus Lehtinen Oy:lle.

Terätoimitus Lehtinen Oy on Lahdessa sijaitseva teräalan erikoisliike, joka valmistaa, myy, huoltaa sekä maahantuo mekaanisen puunjalostusteollisuuden teriä. Terätoimitus työllistää tällä hetkellä 13 teräalan pitkäaikaista ammattilaista ja nyt työmäärän ja koneiden määrän kasvaessa etsimme porukkaan uutta pitkäaikaista jäsentä.

Työtehtävänäsi on erilaisten terien muotohionta ja työstö pääasiassa CNC-pohjaisten, mutta myös manuaalikoneiden avulla. Taustasi voi olla monenlainen, mutta odotamme sinulta kuitenkin koulun- tai työn kautta hankittua perusymmärrystä cnc-ohjattujen koneiden käytöstä. Taustasi voi periaatteessa olla niin puu- kuin metallipuolelta. Tietokoneen ja ohjelmien käyttö tulee olla sinulle tuttua ja piirustuksien luku / muokkaustaito katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi. Pääasia, että olet henkilönä halukas ja valmis oppimaan uutta, omaat aikaisempaa kokemusta käsintekemisestä, olet motivoitunut ja tarkkuuteen taipuvainen henkilö. Etsimme myös tiimipelaajaa, sillä teet paljon töitä yhdessä myös kollegoidesi kanssa.

Onko teräala sinulle vieras? Ei hätää! Emme hae valmista alan ammattilaista, vaan henkilöä, jolla on halu ja valmius oppia alalle. Saat aluksi vierellesi oman perehdyttäjän, joka opettaa sinulle työn tehtävä kerrallaan. Työ myös monipuolistuu sitä mukaan kun opit uusia tehtäviä ja taitoja.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Renkomäessä Lahdessa. Tehtävässä on liukuva työaika on maanantaista perjantaihin (norm. klo 7-15.30).

Töiden suunniteltu aloitus on sopimuksen mukaan syys/lokakuun aikana. Työt alkavat ensin Baronan kautta määräaikaisuudella, jonka jälkeen tavoitteena on, että vakinaistuisit yritykseen pitkäaikaiseksi tekijäksi.

Tässä on tarjolla pitkäaikainen ja hyvä työ erikoisalalla, jossa mikään työpäivä ei ole samanlainen. Työstettävät sarjat ovat pieniä ja työ monipuolista ja vaihtelevaa. Tässä tehtävässä pääset varmasti oppimaan uutta ja kehittämään ammattitaitoasi alalla. Työ itsessään on perehdytyksen jälkeen pääasiassa itsenäistä, vaikka töitä tehdäänkin paljon myös työporukan kanssa yhdessä. Terätoimituksella työskentelee pitkäaikaisia työntekijöitä, ja joustonvaraa on työajoissa sekä jatkuvassa oman osaamisen kehittämisessä tuetaan! Olisitko sinä uusi jäsen Renkomäen tiimiin?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja etsit pitkäaikaista työt, käy jättämässä hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Hakemuksia aletaan käydä läpi jo hakuaikana, joten jätä ihmeessä hakemuksesi jo ennen viimeistä hakupäivää.

Rekrytointiprosessista vastaa Terätoimituksen rekrytoinnin yhteistyökumppani Barona, joten mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää tehtävästä niin olethan yhteydessä rekrytointia hoitavaan Mari Ylä-Uotilaa, puh. 050 572 4853. Parhaiten tavoitettavissa, klo 9-10 välillä arkisin.

Parhaiten tavoitettavissa, klo 9-10 välillä arkisin.