(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneenhoitaja, Niemen Tehtaat Oy (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat Oy on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin ja yksi suurimpia. Yritysryhmään kuuluvat Niemen Tehtaat Sastamalassa ja Suodenniemellä, Niemi Vietnam Ltd sekä Niemi Sofa Tallinnassa. Niemi Vietnam valmistuttaa sisä- ja ulkokalusteita, Niemi Sofa keskittyy nimensä mukaisesti sohvien ja nojatuolien valmistukseen. Suurin osa tuotteista valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista. Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa www.byniemi.fi.

Etsimme nyt Niemen Tehtaat Oy:lle 

CNC-KONEENHOITAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen puuteollisuuteen.
 
Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta koneistuksesta, nimenomaan puuteollisuuden puolelta sekä koneenasetus-/ohjelmointitaitoa (mm. Biesse -osaamista). Tehtävä edellyttää lisäksi hyviä IT-taitoja. Puusepän koulutuksen katsomme eduksi, mutta se ei ole välttämätön.
 
Henkilönä olet tarkka ja huolellinen ja ymmärrät, miten puu käyttäytyy materiaalina työn eri vaiheissa. Olet intohimoinen työtäsi kohtaan ja haluat oppia jatkuvasti uutta kehittääksesi ammattitaitoasi. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä ja sinulta löytyy reipasta asennetta työntekoa kohtaan!

Työ on kokoaikaista ja sitä tehdään tällä hetkellä yhdessä vuorossa. Edellytämme kuitenkin valmiutta myös kaksivuorotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun aikana. 

Mikäli kiinnostuit tästä hienosta uramahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi CV:n kera jo tänään osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=178. Lisätietoja saat rekrytoinnissa avustavalta HR-konsultti Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.