(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneen käyttäjä, Sisuwood
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

CNC-KONEEN KÄYTTÄJÄÄ


Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. 
 


CNC-koneelle haetaan ohjelmistotaitoista tekijää pitkäaikaiseen työhön. Eduksi katsotaan, jos on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai puusepän teollisuudesta ja alan koulutus. 

Tule mukaan tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä pärjäät, kun omaat sorminäppäryyttä, oikean asenteen ja motivaation sekä aitoa kiinnostusta puualaan.

Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen, joka osaa ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta sekä halua osallistua tarvittaessa myös puusepänverstaan eri työvaiheisiin. Osaathan toimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös ryhmässä.


Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Työt alkavat tammikuussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi