(Poistunut julkaisusta)

CNC-Karusellisorvaaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Toimeksiantajamme Tevo Lokomo Oy on hyvämaineinen ja,pitkällä kokemuksella vaativiin metallitöihin erikoistunut yritys. Etsimme nyt heille nyt CNC-karusellisorvaajaa pitkäaikaisiin töihin. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta https://www.tevo.fi/fi/yritys.

Työssä valmistetaan suurikokoisia murskaimen teriä CNC-karusellisorvilla. Kappaleet ovat suurikokoisia ja sarjat kohtalaisen pieniä. Toivomme hakijalta jonkin verran aiempaa kokemusta CNC-sorvauksesta ja alaan soveltuvaa ammattikoulututkintoa. Varsinaista ohjelmointiosaamista tehtävässä ei vaadita. Aloittava tekijä perehdytetaan tehtävään hyvin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vähintäänkin vuoden 2018 loppuun. Todennäköisesti työt kuitenkin jatkuvat vielä tämänkin jälkeen. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Tevo Lokomon omille kirjoille.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa, klo. 6-14 ja 14-22 välillä. Joka kolmas viikko on iltavuoroviikko. Työpiste sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa Hatanpäällä Tevo Lokomon toimipisteellä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Tevo Lokomo Oy:lle.