(Poistunut julkaisusta)

CNC-karusellikoneistaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereen keskustan tuntumaan karusellikoneistajaa.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2018 saakka.

Toivomme hakijoilta aiemman kokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa koneistuksen saralta.
Asiakkaallamme ohjaus on Siemens 880, eli ko. ohjauskokemus katsotaan tietysti eduksi. Tehtävässä edellytetään myös valmiutta 2-vuorotyöhön.

Työt alkavat, kun oikea henkilö löytyy! Työt alkavat perehdytyksellä.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.