(Poistunut julkaisusta)

CNC -jyrsijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään ammattitaitoista CNC- jyrsijää.

Asiakkaamme  on erikoistunut raskaiden ja keskiraskaiden kappaleiden työstöön. Työssä vaaditaan vahvaa kokemusta metallialan tehtävistä, teknistä osaamista sekä piirustusten lukutaitoa. Etsimämme henkilö tekee laadukasta ja tarkkaa jälkeä sekä osaa toimia itsenäisesti. Tämän lisäksi toivomme alan koulutusta ja ammattimaista otetta työhön.

Vastineeksi tarjoamme työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä. Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa:

Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi