CNC -jyrsijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään ammattitaitoista CNC- jyrsijää.

Asiakkaamme toimii kansainvälisesti ja on erikoistunut raskaiden ja keskiraskaiden kappaleiden työstöön. Työssä vaaditaan teknistä osaamista, vahvaa kokemusta metallialan tehtävistä sekä piirustusten lukutaitoa. Etsimämme henkilö pystyy toimimaan itsenäisesti sekä tekee laadukasta ja tarkkaa jälkeä. Tämän lisäksi toivomme alan koulutusta ja ammattimaista otetta työhön.

Vastineeksi tarjoamme työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä. Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa:

Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1141403
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite