(Poistunut julkaisusta)

CNC-Huoltoteknikko
Machinery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Machinery Oy on vuonna 1911 perustettu juuriltaan suomalainen yritys, joka on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana teknisen tukkukaupan ja palvelujen tuottajana. Toimialaamme kuuluvat koneiden ja teknisten tarvikkeiden maahantuonti, markkinointi, asennus, korjaus- sekä huoltopalvelut kolmella eri liiketoiminta-alueella: voimantuotto, rakennuskoneet, metallintyöstökoneet. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin yritykset kaikilta teollisuuden ja rakennusteollisuuden aloilta sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijat. Vahvuuksiamme vahvan markkina-aseman ja osaavan henkilöstön ohella ovat kattava tuote- ja palvelutarjonta sekä valtakunnallinen toimipiste- ja kumppaniverkosto. Tahdomme saada aikaan konkreettisia muutoksia suomalaisessa kilpailukyvyssä. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Joensuussa.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt CNC-HUOLTOTEKNIKKOA osaksi huollon tiimiämme

Tehtävänäsi CNC-huoltoteknikkona ovat asiakkaidemme työstökonehuollot alueellasi ja tarvittaessa valtakunnallisesti. Työskentelet toimipisteestämme (Vantaa, Tampere, Turku, Joensuu) tai kotikonttorista käsin. Työ sisältää matkustelua, joten odotamme valitulta henkilöltä matkustusvalmiutta. Käytössäsi on Machineryn täysin varusteltu huoltoauto.

Hakemallamme huollon ammattilaisella on kokemus työstökoneiden huolloista ja CNC-koneiden ohjausjärjestelmien vahvaa tuntemusta, kuten Fanuc (eduksi katsomme myös Siemens tai Heidenhain osaamisen). Sinulla on reipas, palveluhenkinen asenne ja kiinnostusta työstökoneisiin. Eduksesi katsomme metallintyöstöpuolen ymmärryksesi. Tehtävässä olet tarvittaessa yhteydessä ulkomaisiin päämiehiimme, joten odotamme sinulta englannin kielen taitoa.

Machinery Oy:ssä sinulla on tukenasi ammattilaisten työyhteisö, jolta saat kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi. Tehtävässä pääset kehittymään alan ammattilaiseksi monipuolisten huoltokohteidemme parissa.
Aloitus on mahdollisimman pian sopivan henkilön löytyessä.

Hae tehtävään 16.12. mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.