CNC-aarporaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Ulvilaan kokenutta CNC-aarporaajaa.

Työnkuvaus:
Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Konepajalla olevien aarporien ohjaus on Heidenhain. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-koneistuksesta. P
itkä kokemus aarporalla työskentelystä on välttämätöntä. Eduksesi lasketaan, jos olet ohjelmoinut ja työskennellyt CNC-aarporalla juuri Heidenhein-ohjauksella.

Työssä menestyminen:
Olet itsenäiseen työhön kykenevä, sinulla on hyvät tiimipelitaidot, sekä olet tarkka ja luotettava. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja sinulta löytyy halua oppia lisää. Olet tottunut ohjelmoimaan ja osaat toimia myös isoilla koneilla, yksittäiskappaleiden ja pienten sarjojen parissa.

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- kokemusta mittalaitteiden käytöstä
- tarkkuutta ja ammattitaitoa
- hyvää asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä sekä saat hyvän perehdytyksen työhösi. Työ alkaa todennäköisesti vuokratyösuhteessa. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, Heidenhain, kokoaikatyö, aarporaaja, avarruskone

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536548
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Ulvila