CNC-aarporaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Etsimme asiakkaallemme Ulvilan Konepajalle kokenutta CNC-aarporaajaa.

Ulvilan Konepaja on kansainvälisiä suuryrityksiä palveleva monipuolinen tilauskonepaja, jonka valtteja ovat laatu ja toimitusvarmuus. Yritys on toiminut Ulvilassa vuodesta 1952 saakka ja kasvattanut konekantaansa tähän päivään mennessä yli kahteenkymmeneen sekä työntekijämääräänsä yli viiteenkymmeneen! Monipuoliset palvelut, kuten hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden rakentaminen mekaanisesti valmiiksi tekee Ulvilan Konepajasta Täyden palvelun konepajan.

”Suomalainen sisu, tarmokkuus ja kokemus jo vuodesta 1952.”

Katso Ulvilan Konepajan esittelyvideo tästä!

Työnkuvaus:
Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Konepajalla olevien aarporien ohjaus on Heidenhain. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-koneistuksesta. P
itkä kokemus aarporalla työskentelystä on välttämätöntä. Eduksesi lasketaan, jos olet ohjelmoinut ja työskennellyt CNC-aarporalla juuri Heidenhein-ohjauksella.

Työssä menestyminen:
Olet itsenäiseen työhön kykenevä, sinulla on hyvät tiimipelitaidot, sekä olet tarkka ja luotettava. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja sinulta löytyy halua oppia lisää. Olet tottunut ohjelmoimaan ja osaat toimia myös isoilla koneilla, yksittäiskappaleiden ja pienten sarjojen parissa.

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- kokemusta mittalaitteiden käytöstä
- tarkkuutta ja ammattitaitoa
- hyvää asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä sekä saat hyvän perehdytyksen työhösi. Työ alkaa todennäköisesti vuokratyösuhteessa. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään Ulvilan Konepajan kanssa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö
Leena Saari
044 565 4343
leena.saari@workpower.fi

HR-koordinaattori
Enni Korpunen
040 705 0722
enni.korpunen@workpower.fi

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, Heidenhain, kokoaikatyö, aarporaaja, avarruskone

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450787
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Ulvila