(Poistunut julkaisusta)

Cloud Specialist
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Meille tulevaisuuden Suomi on yhä maailman paras maa. Valtio, jonka hallinto kohtaa kansalaiset kaikkialla ja kaikkina vuorokauden aikoina. Haluatko olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa voidaan yhä paremmin ja työsi jälki näkyy meidän jokaisen arjessa?

 

Me CGI:n valtionhallinnon tiimissä palvelemme valtion organisaatioita muotoilemalla innovatiivisia palveluja. Me rakennamme ja konkretisoimme teknologioista saatavat hyödyt sekä toimitamme, ylläpidämme ja jatkokehitämme ratkaisuja, jotka nivoutuvat osaksi ihmisten elämää. 

 

Cloud Specialist

 

Etsimme joukkoomme Cloud Specialistia, jolta löytyy paloa työskennellä merkityksellisissä projekteissa kansainvälisessä työyhteisössä. Etsimämme henkilö tuntee eri pilviympäristöt ja –teknologiat (Azure, AWS tai Google Cloud), ja omaa halukkuuden kehittyä monipuoliseksi alan osaajaksi. Tehtävässä toimitaan valtiohallinnon asiakkuuksissa laaja-alaisesti pilveen liittyvissä tehtävissä, joita ovat muun muassa pilvistrategian luominen, pilvitransformaation toteuttaminen, myynti ja pilven nykykäytön kehittäminen. Työtä teemme ketterissä tiimeissä CGI:n tai asiakkaan tiloissa.

 

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

 

Tarjoamme sinulle

 

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä yhteiskunnassamme.
  • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

 

Näin menestyt kanssamme

 

Toivomme että sinulta löytyisi ymmärrystä pilvitransformaatioista sekä syvällistä osaamista ja kokemusta vähintään yhdestä pilviympäristöstä (Azure, AWS tai Google Cloud). Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on luontevaa niin englannin kuin suomen kielelläkin.

 

Lisäksi arvostamme kokemusta Cloud Native –ohjelmoinnista, koneoppimisen työkaluista sekä myynnistä.

 

Eikä huolta vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!

 

Kiinnostuitko?

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Lisätietoja tehtävästä antaa: Jari Niemi, +358 40 1722 135.

Lähetä hakemuksesi meille 15.03.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta ”I'm Interested”!

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

 

Tutustu meihin lisää:

• Facebook
• Instagram
• LinkedIn
• Twitter
• YouTube