(Poistunut julkaisusta)

Cloud Specialist
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Cloud Specialist, tule osaksi Cloud Ops -tiimiämme rakentamaan ja kehittämään pilviympäristöjä asiakkaillemme.

Rautainen asiantuntijajoukkomme työskentelee toimistollamme Tampereella ja huolehtii uusien pilvipalveluiden pystyttämisestä, käytössä olevien palveluiden monitoroinnista ja huoltamisesta sekä luo korjaavia ratkaisuja vikatilanteissa. Tähän rentoon ja työhönsä ammattimaisesti suhtautuvaan joukkoon on helppo tulla.

Cloud Specialistin arjessa tarvitaan ratkaisukeskeisyyttä, analyyttistä otetta ja halua vaikuttaa asioihin, jotta takaamme asiakkaillemme parhaat ja toimivat palvelut. Sujuva vuorovaikutus niin tuotekehityksen, asiakkaiden kuin oman tiimin kanssa on tärkeää: pöydälläsi saattaa olla useita ratkaisua odottavia asioita, joiden selvittäminen ja priorisointi vaativat yhteistyötä ja eri asiantuntijoiden panosta.

Sovit hyvin joukkoomme, jos hallitset Microsoftin palvelinteknologiat (Windows Server sekä mm. MS SQL, IIS ja Hyper-V) ja pilviteknologiat (esim. Azure, AWS) ovat sinulle tuttuja. Skriptausosaamisesta (esim. PowerShell) on tehtävässä hyötyä. Arvostamme myös kokemusta IT-tuki-, kehitys- tai testaustehtävistä. Sujuva englannin kielen taito helpottaa arkeasi, suomen kielen taito on eduksi.

Meillä saat käyttää 20 % työajastasi oman ja yhteisen kehittymisemme hyväksi. Tämä viikoittainen MyTime on yksi tavoistamme tukea ammatillista kehittymistäsi juuri siihen suuntaan, mikä sinusta itsestäsi tuntuu mielekkäältä.

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien, mutta viimeistään 19.5.2019 osoitteessa www.m-files.com/careers . Rekrytointiprosessin päätteeksi tehtävään valitulle henkilölle tehdään hänen suostumuksellaan turvallisuusselvitys.

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä? Saat vastaukset kysymyksiisi Pekka Kapaselta, puh. 050 444 6534 tai pekka.kapanen(at)m-files.com.