(Poistunut julkaisusta)

CLOUD SPECIALIST, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Fujitsu on yksi maailman suurimmista tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittajista. Japanilainen yritys tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 140 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Suomen Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 500 ihmistä. Fujitsu Finland Oy on Suomen kolmanneksi suurin tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja. Yksistään Suomessa Fujitsu palvelee satoja yrityksiä ja organisaatioita sekä niiden kautta satoja tuhansia loppukäyttäjiä. www.fujitsu.com/fi

 

Tehtävässä työskentelet Fujitsun asiakkaiden hankkeissa asiantuntijana julkisten pilvipalveluiden ratkaisujen suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden nykyisten ympäristöjen haltuunottoa, pilvimigraatiopolkujen suunnittelua sekä tekniset toteutustehtäviä. Tuet toimillasi tarvittaessa myyjiä, sekä palvelupäälliköitä heidän myyntiponnisteluissaan.

Ymmärrät hyvin hybrid- IT arkkitehtuurit ja parhaat käytännöt niiden suunnittelussa. Osaat tehdä kapasiteettisuunnittelua ja kustannuslaskelmia ,sekä vertailua erilaisten vaihtoehtojen välillä. Tiedostat tarpeen joustavaan skaalautumiseen ,sekä toiminnan varmistamiseen ja turvallisuuteen liittyvät näkökulmat.

Odotamme sinulta

-  aikaisempaa kokemusta Azuresta sekä IaaS että Paas tasolta
-  osaamista ja kokemusta pilvipohjaisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta
-  käytännön osaamista Linux- ja/tai Windows-pohjaisten järjestelmien hallinnoinnista pilvessä tai virtuaaliympäristössä
-  tietoliikenteen perusteet
-  englannin kielen taito
-  tekninen dokumentointitaito
-  myynnillistä kokemusta

Arvostamme lisäksi AWS osaamista

Toivomme lisäksi sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä peruskoulutusta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsinkielentaito on eduksi. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät viestintätaidot.

Työyhteisö muodostuu kokeneista osaajista, joiden kanssa pääset verkostoitumaan, sekä kehittämään osaamistasi niin asiakashankkeissa kuin osaajayhteisöissä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ManpowerGroupin kanssa, sitoutuneen ja innostavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Sinulla on myös kehityksen kärjessä kulkevan suuren ict-yrityksen monipuoliset kehittymismahdollisuudet. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.experis.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Delivery Manager Petteri Paassola, 040 17 55 818 tai petteri.paassola@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.