(Poistunut julkaisusta)

Cloud Service Engineer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019
Visma Solutions kasvaa kohisten, ja kaipaamme joukkoomme lisää tekijöitä. Etsimme vahvistusta Visma Netvisorin palvelujatkuvuustiimiin, jonka vastuulla on Suomen johtavan taloushallinnon ohjelmiston infran ylläpito ja kehitys. Tiimi pitää palvelun pyörät pyörimässä huolehtien palvelun valvonnasta, suorituskyvystä, tietoturvasta ja skaalautuvuudesta.

Keitä etsimme?

Sinulla on kokemusta infrakehityshankkeista tai SaaS-palvelun ylläpidosta ja omaat vahvan teknisen taustan. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen tiimipeluri. Olet utelias ja kehität osaamistasi jatkuvasti. Pystyt tuomaan ajatuksiasi ja ideoitasi esiin tiimissä ja asenteesi on ratkaisukeskeinen.

Tehtävässä menestymisen edellytykset ovat seuraavat:

- Ymmärrys pilvipalveluiden arkkitehtuurista ja niiden tuottamisesta
- Verkkotekniikoiden tuntemus
- Microsoftin teknologioiden osaaminen:
- Windows-serverit
- Windows-clusterit
- Microsoft SQL Server
- IIS
- Sujuva suomen- ja englanninkielen taito
- Kyky kommunikoida palvelun kehittämisestä palvelujatkuvuustarjoajamme kanssa
- Ohjelmointiosaaminen on eduksi

Seuraavien teemojen tunteminen ilahduttaa meitä suuresti:

- Mikropalveluarkkitehtuuri
- Konttiteknologiat (esim. Docker)
- Powershell-skriptaus
- Continuous development / Continuous integration (CD/CI) työkalut (esim. Teamcity, Jenkins, Octopus)

Visma Netvisorilla on yli 20 000 asiakasta ja tuhansia päivittäisiä käyttäjiä. Laadukas ohjelmistorajapintamme sallii integraatiot muihin ohjelmistoihin ja kumppaneita meillä on tällä hetkellä jo yli 200. Työssäsi pääset vaikuttamaan tuotteemme kehitykseen aitiopaikalta. Tutustu Netvisoriin täällä: https://netvisor.fi/.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla kahdeksan kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on. Palkitun työkulttuurin ohella tarjoamme loistavat työkaverit ja kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä: https://vismasolutions.com/rekry/.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä jolla on merkitys (https://vismasolutions.com/rekry/tuotekehitys/). Tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme työpäivistä parempia ja vapauttaa aikaa siihen, mikä heille on tärkeintä omassa työssään.

Me annamme työntekijöillemme vastuun ja vapauden tehdä työtään yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Viidentoista työvuoden jälkeen on edelleen mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mikä on tärkeää itsensä kehittämisen kannalta."

Tero Kaija, Software Architect

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiimi työskentelee Lappeenrannassa, mutta voit sijoittua myös Helsinkiin. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Laura Sainio, laura.sainio@visma.com, puh. 050 374 9728.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.