(Poistunut julkaisusta)

Cloud Sales Agent
Telavox

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Jos tunnistat itsesi alla alla mainituista väittämistä saatat hyvin olla meidän seuraava Cloud Sales Agent!

  • Olet nopea oppija työurasi alkutaipaleella
  • Olet kilpailuhenkinen ja tykkäät tehdä porukassa töitä
  • Olet kiinnostunut tekniikasta ja telekommunikaatiosta
  • Motivoidut uusista haasteista ja et anna helposti periksi
  • Olet ihmisläheinen, karismaattinen ja vakuuttava

Telavox on yksi Pohjoismaiden suurimmista pilvipohjaisen yritysviestinnän toimittajista ja nyt otamme haltuun Suomen markkinan!

Telavoxilla on toimistoja ja henkilökuntaa ympäri Pohjoismaita ja Suomen toiminta on avattu 2018 alkuvuodesta.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa koko Suomen henkilöstö istuu. Telavoxilla uskomme, että menestyksen avaintekijä on työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys, jonka ansiosta joudut varautumaan matkustamiseen jonkin verran. Olemme koko yrityksen voimin vierailleet mm. Dubaissa, Reykjavikissä, Miamissa ja Kapkaupungissa. “Koskaan ei tiedä mihin menemme seuraavaksi” kuvastaa hyvin koko meidän yritystä. Lisäksi myyntikilpailuissa voit voittaa erilaisten palkintojen lisäksi rahapalkintoja sekä matkoja.  Aiempina kohteina on ollut mm. Barcelona, Rooma, Split ja New York. Uskomme, että työntekijän motivaatio ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä.

Myymme palveluamme verkkoneuvottelujen välityksellä ja tässä sinä tulet mukaan.

Tehtäväsi on sopia verkkoneuvotteluja myyjillemme. Työ on haastavaa ja vaatii päättäväisyyttä sekä sinnikkyyttä. Tarjoamme perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta, mutta loppukädessä työn laadun ja menestyksen varmistat sinä itse.

Tarjoamme tehokkuuteen perustuvan bonuksen sekä saat aina kolmasosan myyjien komissiosta.

Yhteenvetona, saat pohjapalkan, bonus mallin jossa ei ole kattoa sekä selkeän urapolun valmennuksella ja johtamisella, jotka haastavat ja kehittävät uraasi.

Työ on kokoaikainen ja tulet tekemään töitä täysipäiväisesti toimistoaikoina.

Jos kiinnostuit tehtävästä tai sinulla tuli kysymyksiä mieleen, ota rohkeasti yhteyttä Suomen Regional Sales Manager Robert Jakobsoniin, +358 44 774 7451 Odotamme innolla yhteydenottoasi!