(Poistunut julkaisusta)

Cloud Release and Transition -konsultti
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Yksinkertaisesti sanottuna me luomme Flow:ta asiakkaillemme. Ryhmämme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla. Ja me rakastamme sitä. Kyllä vaan. Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme. Haemme nyt Tampereelle kasvavaan Dynamics-liiketoimintaamme Cloud Release and Transition -konsulttia!

Mistä hommasta on oikein kyse ja millä eväin saat työn hyvin haltuun?

Haemme oma-aloitteista henkilöä vastaamaan Microsoftin D365 Finance&Operations -versiopäivitysten testauksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Pääset kädet savessa testaamaan ja toteuttamaan versiopäivitykseen liittyviä koukeroita yhdessä tiimiläistesi kanssa. Kommunikoit aktiivisesti kumppanimme Microsoftin suuntaan ja hoidat ja seuraat loppuun asti mahdolliset korjauspyynnöt ja tiketöinnit. Olet myös mukana nykyasiakkaiden kehitystöiden suunnittelussa ja testauksessa ja toimit ServiceDeskin tukena. Kyseessä on enemmänkin backoffice-painotteinen konsulttirooli, jossa pääset työskentelemään enemmän omien tiimiläistesi ja Jatkuvien Palveluiden asiantuntijoiden kanssa kuin reissaamaan asiakasrajapinnassa.

Jotta työ sujuu mallikkaasti, toivomme sinun

  • nauttivan ongelmanratkaisusta ja saat vietyä asiat maaliin asti
  • sinulla on Dynamics AX tai D365 Finance&Operations -osaamista
  • sinulla on halu oppia uusia teknologioita ja olet niistä kiinnostunut
  • olet tarkka ja hyvä dokumentoimaan
  • kirsikkana kakun päällä sinulle on tuttuja Microsoftin Lifecycle Services ja Jira

Kyseessä on aivan uusi rooli, joten sinulla on myös oiva mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää tehtävänkuvaa. Tämä uusi tarjoamamme palvelukokonaisuus on jopa koko markkinassa melko uusi tuttavuus, joten tässä tehtävässä pääset todella tekemään jotain uranuurtavaa. Tässäkin roolissa kuitenkin se kaikkein tärkein tavoite on nykyasiakkaidemme huolenpito ja yhteistyön parantaminen.

Panostamme siihen, että varmasti viihdyt meillä - hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, sairaan lapsen hoitopalvelu, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Laura Tienvieri. Saat Lauran kiinni numerosta 040 809 6894 17.4 klo 9-10 ja 24.4 klo 13-14. Täytä hakemus 30.4 mennessä osoitteessa https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=c694df9b-6d4c-4d55-a0b8-d3f308e7006e.