(Poistunut julkaisusta)

Cloud Production Specialist
Visma Public Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Etsimme Cloud Operations-tiimiin Helsingin keskustaan SaaS-asiantuntijaa huolehtimaan taloushallinnon palvelutuotannosta. Tärkeimmät tehtävät liittyvät tuotannon hallintaan ja ylläpitoon, uusiin käyttöönottoihin, palvelinympäristöjen ylläpitoon sekä asiakaspalveluun.


Sinulla on muutamien vuosien kokemusta infrakehityshankkeista tai ammattimaisesta IT-palvelutuotannosta ja omaat vahvan teknisen taustan. Olet asiakaslähtöinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen tiimipeluri. Olet utelias ja kehität osaamistasi jatkuvasti. Pystyt tuomaan ajatuksiasi ja ideoitasi esiin tiimissä ja asenteesi on ratkaisukeskeinen.

Työpäiväsi pitävät sisällään:
- 3. linjan tekninen tukipalvelu
- Ulkoisten sekä sisäisten asiakkaiden asiakaspalvelu
- Tuotannossa olevien sovellusten asennukset, päivitykset sekä palvelinympäristöjen ylläpito
- Tuotannon ja esituotannon ylläpito sekä ongelmatilanteiden selvittäminen
- Ympäristödokumentointi sekä ohjeiden, asennusten ja prosessien dokumentointi
- Asiakastiedotus

Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavaa:
- Windows -palvelimien hallinta ja käyttöjärjestelmät (taso: konfigurointi ja vianselvitys)
- Citrixin hallinta (taso: sovellusten asentaminen, mahdolliset vikaselvitykset, oikeuksien antaminen, yleinen Citrix-ymmärrys)
- SQL Server-osaaminen, eduksi myös Progress-osaaminen
- Perustiedot tietoliikenteestä ja tietoturvasta

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä antaa Cloud Operations-tiimistä vastaava Timo Ralli. Tavoitat Timon puhelimitse +358 50 382 8189 tai sähköpostitse timo.ralli@visma.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 29.9.2019.

Visma Public Oy on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime tuoteperhe.Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa. Meitä Publicilaisia on yhteensä 160 Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 9500 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi