Cloud Production Specialist
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Ehdottomasti parasta Aditrossa on sosiaalinen puoli. Työsuhteeni aikana olen tavannut paljon päteviä ja kivoja kollegoita, ja yritys järjestää jatkuvasti aktiviteetteja, kuten terveyshaasteita ja hackathoneja. Arvostan tilaisuutta oppia uusia asioita, uusia haasteita löytyy aina. Aditro luottaa minuun ja investoi kehitykseeni! -nykyinen Cloud Production Specialist Aditrosta.
KUVAUS
Cloud Production Specialistinä saat mahdollisuuden kehittyä pilvipalveluiden ammattilaiseksi ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaiseksi roolisi muodostuu. Pääset joka tapauksessa tutustumaan koko Aditron tuoteportfolioon ja tuotantovaiheisiin aina myynnistä määrittelyyn ja ylläpitoon: sinusta kasvaa siis pitkällä jänteellä todellinen DevOps-asiantuntija! Sinut toivottaa tervetulleeksi rento ja mukava 9 hengen cloud-tiimi.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tuotannossa olevien sovellusten asennukset, päivitykset sekä palvelinympäristöjen ylläpito


* Uusien sovellusten asennustestaukset ja automatisointi
* Tuotannon ja esituotannon ylläpito sekä ongelmatilanteiden selvittäminen
* Kolmannen linjan tekninen tukipalvelu
* Ulkoisten sekä sisäisten asiakkaiden asiakaspalvelu
* Ympäristödokumentointi sekä ohjeiden, asennusten ja prosessien dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Noin 1 vuosi kokemusta IT-palveluntuotannosta/ järjestelmäylläpidon tehtävistä
* Windows -palvelimien hallinta ja käyttöjärjestelmät (taso: konfigurointi ja vianselvitys) sekä julkiset pilvipalvelut (Azure/AWS)
* Citrixin hallinta (taso: sovellusten asentaminen, mahdolliset vikaselvitykset, oikeuksien antaminen, yleinen Citrix-ymmärrys)
* MS SQL Server (taso: perusymmärrys tietokannosta ja esim. osaamista skirptien ajamisesta)
* Motivaatio ja kyky oppia
* Hyvä paineensietokyky
* Asiakaslähtöinen ajattelutapa
* Sujuva suomen ja englanninkielen taito


Arvostamme myös osaamista automaatio-, konfiguraationhallinta- sekä DevOps-työkaluista, skriptausosaamista (VSTS/Powershell/Java Script) sekä kokemusta VMwaren palvelinvirtualisointituotteista. Nämä on kuitenkin mahdollista ottaa haltuun myös työn ohella, emmekä odota saavamme rooliin valmista pakettia.


* Aloitus: Mahdollisimman pian, ennen kesälomia
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko todennäköinen
* Sijainti: Espoo, Leppävaara
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Aditro puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Aditro on monipuolisten taloushallinnon prosessienjaohjelmistopalveluidenammattilainen. Yrityksellä vankka kokemus pilvipohjaisesta palvelutuotannosta ja se palvelee pienyrityksistä suuryrityksiin,aina julkiselle sektorille asti. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Espoossa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267722
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo