(Poistunut julkaisusta)

Cloud Platform Specialist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä.

Etsimme nyt digitaalisten alustojen kehittämisen alueelle asiakaslähtöistä ja yhteistyötaitoista pilvialustakehittäjää Cloud Foundation -tiimiin. Cloud Foundation tiimi vastaa OP:n pilvialustan kehittämisestä ja hallinnoinnista OP:n tarpeisiin mahdollistaen muille ketterän tavan kehittää palveluita.

Cloud Platform Specialist

Asiantuntijana osallistut OP Ryhmän pilvipohjaisen alustan kehittämiseen ja tuotantoon osallistuen myös tuotehallintaan, kannattavuuden seurantaan  (TCO) ja elinkaarenhallintaan. Ymmärrät asiakkaiden sekä sidosryhmien tarpeet ja huomioit ne tiimin työssä. Osallistut osana tiimiä tuottamaan suunnitellun asiakasarvon sekä etsit jatkuvasti optimaalisia vaihtoehtoja asiakasarvon toteuttamiseksi. Osallistut tiimin vastuualueen tuotestrategian suunnitteluun sekä osana tiimiä päätät tiimin prioriteeteista.

Olet mukana  suunnittelemassa kehittämisen tiekarttaa ja tiimin backlogin priorisointia tiimin vastuualueen osalta. Ymmärrät kehitys- ja tuotantoympäristöjä, sekä niiden riippuvuuksia ja hallintaa. Seuraat aktiivisesti tiimin alueen markkinoiden ja teknologioiden kehittymistä. Osaat suunnitella ja kehittää yleiskäyttöisiä palveluita. Tehtäviisi kuuluu myös liiketoimintaprojektien tukena toimiminen asiantuntijana. Käytännössä olet mukana tiimissä, joka vastaa pilvipohjaisen yhteisen infrastruktuurin kehittämisestä ja alustapalveluista, joiden päälle liiketoiminta ja kehittäjät kehittävät sovelluksia.

Näillä eväillä menestyt

Etsimme henkilöä, jolla on vahva kokemus ja tuntemus julkisista pilvialustoista ja teknologioista. Olet intohimoinen ammattilainen ja valmis kehittämään itseäsi jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Tunnet ketterän toimintatavan perusteet ja sinulla on vahva teknistä ymmärrystä ja osaamista uuden teknologian hyödyntämisestä kehitystyössä sekä automaatioasteen nostamisessa.

Tehtävässä vaaditaan ”kädet savessa” -kokemusta AWS:stä. Mahdolliset sertifikaatit ja keskeisten pilvipalveluiden tunteminen ovat eduksesi. Työskentelemme tällä hetkellä pääasiassa AWS:n kanssa, mutta pidämme silmämme auki. Ymmärrät hybridiympäristöjen, eli integroitujen on-premise ja public cloud -ympäristöjen, haasteet ja vaatimukset. Ymmärrät myös CI/CD-putken prosessit ja niihin liittyvät teknologiat.

Mitä tarjoamme?

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Vallilan korttelissa työskentelet upeissa puitteissa modernein työkaluin, hyvien kulkuyhteyksien päässä. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme eduista ja uramahdollisuuksista.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle, hae tehtävään 02.06.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi ja kertomalla motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä jätä hakemista viime metreille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Puttonen, jonka tavoitat numerosta 040 194 5254 tai sähköpostilla osoitteesta jyrki.puttonen@op.fi.